web analytics

Vanilleseks

Vanilleseks is hele gebruikelijke seks, het tegenovergestelde van kinky of alternatieve seks. Meestal tussen vaste partners. Er wordt veel geknuffeld, gestreeld en gezoend met veelal de missionarishouding als favoriet. De naam vanilleseks verwijst aan vanille als de gebruikelijke ijssmaak, zonder extra’s, in pure vorm.

Mensen die deze vorm van seks hebben zijn vaak erg gepassioneerd. Echte romantici. Externe prikkels zoals van hulpmiddelen, seksspeeltjes, speciale standjes etc. zijn daarbij niet nodig. Vanilleseks is seks op eigen kracht.

Er zijn geen extra prikkels nodig want die zijn al genoeg aanwezig bij de partners. Elkaar in de ogen kijken, aanspreken, samen romantische dingen doen als uit eten, een drankje doen of elkaar aanraking kunnen als onderdelen als voorspel gezien worden. Vaak is extra stimulering zoals kijken naar porno niet nodig in de behoefte.

De meeste stellen beginnen met deze vorm van vanilleseks. Omdat ze elkaar nog moeten leren kennen en moeten ontdekken wat betreft elkaars seksuele belevingen en behoeftes. Oudere stellen beleven bij deze vorm vaak een diepe liefde met voortdurende verliefdheid.

Vanilleseks wordt soms vergelijke met bambiseks, echter wordt bambiseks door sommige uitgelegd als in contact zonder de seksuele handelingen maar alleen het knuffelen, zoenen en strelen, meestal met kleren aan.

Post navigation

Giften | Privacy beleid en Cookieverklaring | Algemene Voorwaarden