web analytics

Over mij

LHBTI Coach / Adviseurseksuele en genderdiversiteit adviesJe wilt natuurlijk ook weten wie ik ben. Ik ben Ronald 51 jaar en gecertificeerd coach. Het helpen van mensen en het ontwikkelen van mensen naar een hoger niveau is een echte passie voor mij. En ik heb pas echt voldoening als er zichtbaar resultaat is.  Sommigen hebben geen behoefte om direct uit de kast te komen maar vinden het wel fijn om zich gehoord te voelen. Dat kan ook al betekenen dat je enkel meer rust ervaart door de gesprekken die we hebben en waardoor je het een betere plek kunt geven. Ik ben mijn praktijk begonnen omdat het in verlengde van mijn missie ligt. Daarnaast wil ik graag iets betekenen voor de homo-emancipatie en voor seksuele en genderdiversiteit in het algemeen. (LHBTI doelgroep). Daarom ben ik deze coachingspraktijk gestart. Ik kan mensen helpen en ondersteunen die nu nog niet goed raad weten  hoe om te gaan met met hun geaardheid en eventueel ook bij te staan bij  hun coming-out.

Naast dit initiatief ben ik Sociaal Ondernemer en ondersteun en adviseer ik ondernemers (op diverse algemene thema’s binnen het ondernemerschap).

LHBTI adviseur sociaal domeinTevens ben ik als coach werkzaam geweest voor COC Nederland en sta ik in het register van Rozehulpverlening en bij het kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). SKJ keurmerk LHBT coach hulp bij coming out
Geregistreerd professional coach

Giften | Privacy beleid en Cookieverklaring | Algemene Voorwaarden