web analytics

Wat zeggen anderen

Ruud (32 jaar)

Mijn doelstelling om uit de kast te komen is 100% gehaald! Ik had 7 gesprekken hiervoor nodig. Alle gesprekken voelde veilig en vertrouwd. Ronald had veel respect voor alle keuzes die ik maakte, ook respect voor m’n grenzen, maar Ronald heeft mn grenzen wel weten te verleggen, zodat ik uit de kast kwam. Ronald was begrijpend, ook omdat hij wist/begreep wat mijn probleem was omdat hij hetzelfde heeft meegemaakt. Zijn kennis en technieken waren goed, het maakte voor mij de situatie helder en was gericht op de voordelen, wat mij erg hielp. Ronald had in overleg met mij een stappenplan geintroduceerd, dit bleek een goede stok achter de deur. Wie mij bij de eerste sessie gezegd zou hebben dat ik binnen 2 maanden uit de kast zou zijn had ik echt voor gek verklaard! Het is wel gebeurd! Hij had goede specifieke kennis en ervaring, ook omdat ik van te voren al wist dat Ronald ook homo is was het voor mij een stuk makkelijker om m’n verhaal te vertellen. Ronald kon ook uit eigen ervaring en voorbeelden vertellen, het voelde daardoor erg vertrouwd. De reden dat ik voor comingouthulp.nl / gaylifehulp.nl heb gekozen was dat het voor mij beter voelde ik wist vooraf dat de coach al voordat ik binnen kwam van mijn probleem af wist. Bij iemand die nog heel diep in de kast zit is het HEEEL moeilijk om naar een persoon toe te gaan en je probleem te vertellen. Doordat Ronald coming out coach is en ook zelf de ervaring van een coming out heeft, was het voor mij laagdrempeliger om op Ronald af te stappen! Als je al lang piekert over uit de kast komen moet je dit zeker bij Ronald zijn! Ronald put uit eigen ervaring, en heeft begrip voor de keuzes die je tot nog toe gemaakt hebt! In combinatie met zijn deskundigheid maakt dat hem een goede coach.

Tim (20 jaar)
Ronald had direct begrip voor mijn situatie, waardoor ik mij veilig voelde en mijn probleem goed kon bespreken. Hij probeert mee te denken door zijn scherpe vraagstellingen. Ik kon daardoor opeens ook de boel van andere kanten bekijken. Daarmee lukte het mij om een oplossing te vinden voor mijn situatie.

CL (65 jaar)
Ik vind je een plezierige man om mee te praten. Verder ben je een goede luisteraar, ik kon mijn verhaal goed kwijt. Vond het prettig om ook mijn meest intieme zaken (bijv. seks) met je te kunnen bespreken. Vrienden kennen mijn verhaal maar luisteren toch “gekleurd” en daarnaast kennen ze mijn vrouw. Ik vond het erg goed om met je te praten over mijn situatie, een buitenstaander die luistert naar mijn probleem. Juist een buitenstaander luistert “niet gekleurd”

Giften | Privacy beleid en Cookieverklaring | Algemene Voorwaarden