web analytics

Personal Coaching & gaylifecoach

Binnen mijn praktijk zijn zowel vrouwen als mannen en alle mensen welkom. Mensen die bijvoorbeeld vastlopen met hun homo-, of biseksuele gevoelens of niet goed weten hoe ze met hun seksuele of gender gevoelens om kunnen gaan. Het kan ook zijn dat je allerlei problemen ondervindt of in een lastige situatie zit waar je graag eens met iemand over wilt praten. Mijn doel is jou te helpen en praktisch te ondersteunen met jouw proces, zodat je uiteindelijk meer rust en geluk gaat vinden en jou de vaak verlangde vrijheid te laten ervaren in je leven.

Ik heb mijn ervaring onder andere opgedaan bij verschillende organisaties zoals COC Nederland en daarnaast  adviseer ik ook welzijnsorganisaties en maatschappelijke dienstverleners.

Algemene thema’s

Een groot aantal van de homo / lesbi / bi’s heeft het liefste een homoseksuele personal coach (gaylifecoach). Ze vinden het  prettiger om gecoacht te worden door een coach met dezelfde geaardheid. Ook als het gesprek niet direct gaat over homoseksualiteit. Het kan zijn dat je op dat moment meer aansluiting vindt bij een gaylifecoach. Je ondervind op dit moment misschien problemen met je werk / onderneming of je hebt misschien een probleem binnen je leven waar je op dit moment niet goed uitkomt en graag zou willen oplossen. Het kunnen uiteenlopende thema’s en onderwerpen zijn.

Ga naar het contactformulier voor meer info of het maken van een afspraak

Giften | Privacy beleid en Cookieverklaring | Algemene Voorwaarden